torsdag 4. desember 2008

På plass i Berlin EDUCA

Sitter på et pre-konferanseforedrag som skal guide oss nykommere på EDUCA, spennende å høre hvordan de gjør det. Om jeg får noe nyttig ut av det. Forøvrig snør det her i Berlin.

Det fikk jeg ikke. Man snakket med sidemannen også introduserte man sidemannen for de andre. Selvsagt, hvis jeg skulle være så heldig å høre om en som virket interessant og spennende så kunne jeg ha snakket med han/hun etterpå. Nå prater hun om hvem som kommer på denne messen - 5% fra Norge.

Nå etter en time har hun kommet til presentasjon av hele programmet, da kan det være kjekt å følge med. Og det var det.  Men igjen, deling av erfaringer med sidemannen. Hvordan holder vi oss oppdatert med det som skjer i utdanning vedrørende bruk av IKT? Ingen nye ting der, vi benyttet faktisk de samme kanalene og metodene, RSS på gode blogger, Google reader, Netvibes osv.

kollasj

Forøvrig får man julestemning her i Berlin når snøen laver ned og det er julemarked på Ku'damm.  Det blir spennende når den egentlige konferansen starter i morgen.

 

1 kommentar:

Ingunn sa...

Fine bilder! Det er ikke så verst å være på konferanse av og til.